Facebook

Kwaliteiten

Langdurige samenwerking
Kennis van zaken, service die geen grenzen kent én vertrouwen vormen de beste basis voor kwaliteit. Deze elementen zijn bepalend voor een langdurige relatie met opdrachtgevers en ketenpartners. Vanuit die visie regelt World Equine Services al meer dan vijf jaar het transport van paarden vanaf uw stal naar elke nationale, internationale en intercontinentale bestemming.
Iedere verscheping wordt begeleid door professionele en gecertificeerde grooms, die zorgdragen voor het welzijn van de paarden tijdens de vlucht. Een voor de paarden stressvrije vlucht heeft onze hoogste prioriteit. Om die reden werken wij uitsluitend met de meest gerenommeerde, betrouwbare en veilige vliegtuigmaatschappijen.

Visie
Standaardoplossingen bieden wij natuurlijk ook, maar daarmee doen we onze opdrachtgevers / onze klanten te kort. Althans, dat is onze filosofie. De kracht van World Equine Services ligt juist in het meedenken met de klant en het leveren van maatwerk. Dat is elke keer weer een uitdaging die we graag aangaan. Wat vraagt de klant en hoe kunnen wij ervoor zorgen dat hij méér krijgt dan wat er wordt verwacht zonder daarvoor extra te hoeven betalen? Meedenken en de klant een goed advies geven, beschouwen we als de normaalste zaak van de wereld. Bij WES valt dat onder ‘service van de zaak’.

Betrouwbaarheid
WES zet in op lange termijn relaties met klanten en ketenpartners uit binnen- en buitenland. Die samenwerking is gebaseerd op betrouwbaarheid, optimale service, openheid en maximaal resultaat. Betrouwbaarheid is ons handelsmerk geworden. De goede naam die wij hebben opgebouwd, maken we bij elke opdracht opnieuw waar. Dat verklaart volgens ons het grote aantal vaste klanten.bitbloxx